Hiossen ETIII NH от Osstem имплантна система

 

 

 

Нашите импланти ETIII NH са изградени със специално покритие, благодарение на песъкоструйна обработка и слой азотна киселина. В допълнение към това, уникалното биорезорбируемо апатитово нано-покритие  помага да се осигурят оптимални резултати при всеки имплант, който поставите. Произведени от екипа за научни изследвания и разработки на Hiossen®, тези импланти продължават нашата цел да осигурим безопасно, ефективно и висококачествено лечение на пациентите по целия свят.

 

 

Създадени от Hiossen® Implant, нашите ETIII NH импланти гарантират висока успеваемост, както за пациентите, чиято кост е с по-ниска плътност, така и за онези с висококачествена кост. С ETIII NH сроковете за възстановяване са по-кратки, поради иновативния дизайн, който премахва излишните стъпки при имплантирането

 

Предимства на ETIII NH имплантите

 

С нашите ETIII NH импланти вие и вашите пациенти получавате няколко огромни предимства поради уникалния нанослой от биорезорбируемо апатитно покритие, което притежава супер хидрофилни свойства. Предимствата на тази имплантатна повърхност с нано покритие включват:

 

 

 


• 39% подсилване при свързването между костта и импланта.
• 12% ръст при тромбоцитната адхезия.
• По-качествена остеоинтеграция с повече от 30%
• 12% ръст при клетъчната диференциация.

 

 

Тъй като ETIII NH имплантатите подобряват остеоинтеграцията, съкращават възстановителния период. Гарантирано е 20% по-бързо заздравяване на костта в сравнение с обикновените импланти.

 

 

 

Допълнителните предимства на ETIII NH имплантите включват:
•    Специална самонавивна резба, която помага за лесното движение.
•    Иновативен дизайн за по-голяма устойчивост на вторичната интеграция.
•    Режещ ръб за подобрена стабилност при поставяне.
•    Модерна конструкция, която помага за незабавно поставяне на труднодостъпно място след екстракция.

Този супер хидрофилен имплант е не се съхранява във воден разтвор, което допълнително улеснява съхранението на по-голямо количество и работата с него.