За актуални цени, моля влезте във вашия Профил или се свържете с нас Контакти

Изчисти филтрите
Производител
Стоматологично оборудване
Дебелина на имплант
Височина на имплант

MS имплантна система

   

 

 

Импланти Osstem MS Narrow bridge имплантна система

MS (Narrow bridge) имплантите за стеснени пространства най - често в областта на фронта в долната челюст. Опитимизираният дизайн на профила и размера на опорната част дава възможност за създване на протеза без рязане. Отличният дизайн на импланта, резбрата и продила води до подобряване на пърованчанлата стабилност и по-добро проникване в костите. Висококачествената RBM повърхност гарантира бърза осеоинтеграция.

 

 

Импланти Osstem MS Denture имплантна система

MS (Denture) импантите са предназначени за обеззъбени пациенти със стеснен гребен или за онези случаи, при които не е възможно използването на стандартен имплант. Микро резбата в горната част на импланта разпределя дъвкателното усилие към костната структура и го прави подходящ за незабвано поставяне на протезата. Наличните фиксатори и лабораторни аналози позволяват лесно и удобно производство на протезата.

 

 

Импланти Osstem MS Provisional имплантна система

MS (Provisional) импантите са проектирани за незабвано временно протезиране на частичното и напълно обезъбенни пациенти. Шията на импланта е със специален профил за компенсиране на разминаванията и осигурява стабилност. Системата дава възмоност за лесно производство на временни протези със свотите титаниеви временни капачки лабораторни аналози. Отличният дизайн на импланта и резбата води до подобряване на първоначалната стабилност и до по-добро проникване в костите

 

Филтрирано търсене

Покажи :
Сортиране по :
MS (Denture) имплантите са предназначени за обеззъбени пациенти със стеснен гребен или за онези случ..
MS (Narrow bridge) имплантите за стеснени пространства най - често в областта на фронта в долната че..
MS (Provisional) импантите са проектирани за незабвано временно протезиране на частично и напълно об..