Изчисти филтрите
Производител
Стоматологично оборудване
Дебелина на имплант
Височина на имплант

MS имплантна система

   

 

 

Импланти Osstem MS Narrow bridge имплантна система

MS (Narrow bridge) имплантите за стеснени пространства най - често в областта на фронта в долната челюст. Опитимизираният дизайн на профила и размера на опорната част дава възможност за създване на протеза без рязане. Отличният дизайн на импланта, резбрата и продила води до подобряване на пърованчанлата стабилност и по-добро проникване в костите. Висококачествената RBM повърхност гарантира бърза осеоинтеграция.

 

 

Импланти Osstem MS Denture имплантна система

MS (Denture) импантите са предназначени за обеззъбени пациенти със стеснен гребен или за онези случаи, при които не е възможно използването на стандартен имплант. Микро резбата в горната част на импланта разпределя дъвкателното усилие към костната структура и го прави подходящ за незабвано поставяне на протезата. Наличните фиксатори и лабораторни аналози позволяват лесно и удобно производство на протезата.

 

 

Импланти Osstem MS Provisional имплантна система

MS (Provisional) импантите са проектирани за незабвано временно протезиране на частичното и напълно обезъбенни пациенти. Шията на импланта е със специален профил за компенсиране на разминаванията и осигурява стабилност. Системата дава възмоност за лесно производство на временни протези със свотите титаниеви временни капачки лабораторни аналози. Отличният дизайн на импланта и резбата води до подобряване на първоначалната стабилност и до по-добро проникване в костите

 

Филтрирано търсене

Покажи :
Сортиране по :
MS (Denture) имплантите са предназначени за обеззъбени пациенти със стеснен гребен или за онези случ..
MS (Narrow bridge) имплантите за стеснени пространства най - често в областта на фронта в долната че..
MS (Provisional) импантите са проектирани за незабвано временно протезиране на частично и напълно об..