Комплект за оцветяване на дентално възпроизведени зъби Biomic Stain / Glaze Aesthetic-SET Зъботехника | ID: BAS цена и характеристики | Dentios.bg
Комплект за оцветяване на дентално възпроизведени зъби Biomic Stain / Glaze Aesthetic-SET Aidite от www.dentios.bg

Комплект за оцветяване на дентално възпроизведени зъби Biomic Stain / Glaze Aesthetic-SET

Код на продукта : BAS
Количество :Купи

Телефон за поръчки

0700 88 1 88

Доставка до цялата страна

Доставка на налични импланти за следващ работен ден или според графика на куриерските фирми.

Комплект за оцветяване на дентално възпроизведени зъби Biomic Stain / Glaze Aesthetic-SET

BiomicTM Stain / Glaze е първата концепция за бионичен слой боя. С нея става възможно бързо пресъздаване на естествените зъби с най-висока естетика и минимални усилия. BiomicTM Stain / Glaze дава несравнимо бърз и лесен начин за постигане на  зъбно възстановяване, което е изключително подобно на естествените зъби.

Много по-чиста и по-икономична система от познатите бои. Интегрирани са само онези цветове, които наистина се използват в ежедневието. В същото време, когато става въпрос за засилване на индивидуалните характеристики или имитиращи ефекти, няма ограничения за креативността на зъботехника. BiomicTM Stain / Glaze се използва за имитация на естетиката на естествените зъби с 2D и 3D цветни пасти.

3D гланцовете в палитрата са специални: само с едно изпичане може да се постигне естествена естетика, което обикновено е възможно само с много по-големи усилия, като се използват конвенционални техники за наслояване.