За актуални цени, моля влезте във вашия Профил или се свържете с нас Контакти

Изчисти филтрите
Производител

Tитаниеви гранули за костна регенерация

The Graft-

THE Graft ™ е естествена, пореста костна минерална матрица. Произвежда се чрез отстраняване на всички органични компоненти от свинските кости. Благодарение на естествената си структура, неорганичният костен минерал на THE Graft ™ оприличава физичните и химичните аспекти на минерализираната матрица на човешката кост. Когато се опакова в костен дефект, THE Graft ™ постепенно се резорбира и се заменя с кост по време на лечебния процес. Предлага се в порести гранули, опаковани във флакон. THE Graft ™ се стерилизира с помощта на гама облъчване.

Качеството и безопасността на Graft ™ са научно доказани с in vitro, in vivo проучвания, големи доклади от казуси и международни рандомизирани клинични изследвания. Систематичен преглед и мета-анализи се провеждат в THE Graft ™ по целия свят.

 

Безопасен ли е материалът на The Graft ™?

Патентована технология на процеса на инактивиране на вируса. Благодарение на високоефективния производствен процес, The Graft ™ не съдържа органични компоненти, които могат да бъдат потенциални причини за инфекция или имунна реакция. Този уникален процес запазва повечето физически свойства на коренната свинска костна структура на THE Graft ™. Голямата повърхност е ключово изискване за присадените материали и не само води до по-голяма повърхностна област, достъпна за закрепване на остеобластните клетки, но също така улеснява обмена на хранителни вещества и отпадни продукти, позволява по-голямо количество кръв, протеини и растежни фактори да бъде абсорбиран върху мястото на аугментация.

Покажи :
Сортиране по :
 Tigran – Tитаниеви гранули за костна регенерацияTigran предлага система за костн..