Tigran – Tитаниеви гранули за костна регенерация

Tigran – Tитаниеви гранули за костна регенерация

Код на продукта : 0413
0,00 лв Без данък : 0,00 лв
Количество :Купи

Телефон за поръчки

+359 2 443 4349

Доставка до цялата страна

Доставка на налични импланти за следващ работен ден или според графика на куриерските фирми.

Tigran – Tитаниеви гранули за костна регенерация

 

Tigran – Tитаниеви гранули за костна регенерация

Tigran предлага система за костна регенерация и осеоинтеграция на дентални импланти. Технологията се основава на порести титаниеви гранули, действащи като скелет за костните клетки на тялото в процеса на възстановяване на челюстната кост, за да се поставят и стабилизират имплантите.

Така предотвратяваме и по-нататъшна загуба на кост. Tigran също разработва инструменти за оптимизирано лечение и повишен комфорт на пациента при процедури за регенерация на зъбни кости.

Този нов материал за регенерация на костите се комбинира с превъзходната биосъвместимост, механична якост и остеопроводимост на титан с ултрапореста архитектура, която действа отлично  за растеж на новата кост. Tigran ™ PTG има много приложения за регенерация на зъбни кости, най-често срещаните са повдигане на синусите, регенерация на костите при периимплантитни дефекти и след екстракция.

Нерезорбируеми гранули от чист титан за постоянно запълване на обема, увеличавайки фиксацията на импланта и естетическия резултат.

Взаимосвързаните пори позволяват на костните клетки да се развиват и около гранулите, съдавайки уникална среда за осеоинтеграция и изключителна стабилност.

Изключително ефективни при:

Възстановяване на костен дефект;

Периимплантит;

Синус лифт: