За нас

 

Фирма „Дентиос“ ЕООД е утвърдена компания, вносител и дистрибутор на материали и консумативи за денталната медицина и зъботехниката – импланти, оборудване, юнити за денталната практика, дентални рентгени,  портативни рентгени, стоматологични материали, костни заместители, мембрани, имплантологични мотори, зъботехнически мотори, стоматологични инструменти, компютърени томографи и др.

Ние предлагаме на денталните лекари и зъботехниците високо качество на обслужване и индивидуален подход. Въведение и съдействие за преминаване към дигитализация в стоматологията. 3D визуализация и планиране, дигитални консултации и пациентска базза данни. Решения свързани с планиране и изработка на хирургични водачи.  Приложения за провеждане на ортодонтско лечение.

И много други.

Фирма „Дентиос“ ЕООД поддържа богата номенклатура от около 7700 артикула, поддържаме големи наличности в наш склад, покриващи пълната гама от материали, консумативи, инструментариум и апаратура, необходими за съвременната дентална практика и подсигуряването на своевременни доставки.  Наши партньори са световноизвестни фирми, които създават нови високотехнологични продукти, синоним на качество и ефективност.

 

Екипът от консултанти на фирма „Дентиос“ ЕООД се състои от мотивирани и квалифицирани професионалисти, които непрекъснато усъвършенствуват своите знания с цел пълноценно обслужване. Ние не се стремим само да Ви продадем един продукт, а искаме да Ви помогнем да направите правилния избор според Вашите конкретни нужди и цели. Осигуряваме  правилна информация за спецификата на предлаганите от нас продукти, техническа помощ, следгаранционен сервиз и актуална информация за иновациите в бранша.

 

Извършваме доставки – за София – в рамките на деня,  за страната – използваме услугите на куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ.

 

Ние сме вашия коректен партньор и искаме да изградим взаимно доверие!
Очакваме Ви!